Gîte de Folgoux

 

Sfeervolle vakantiewoning met houtkachel

Wij verhuren een sfeervolle, volledig ingerichte gîte voor maximaal 6 personen. Voor zowel gezinnen met kinderen als voor stellen of vriendengroepen.

In de woonkamer met houtkachel is het 's avonds goed vertoeven met een lekker wijntje. De open keuken is een fijne plek om samen te zitten en een lekkere maaltijd te bereiden. De gîte bestaat uit drie verdiepingen en heeft drie slaapkamers, een badkamer en nog een apart tweede toilet. Alle kamers zijn verwarmd. Genieten van het zonnetje kan in de privé achtertuin of in de grote gastentuin van de chambres d’hôtes.      

Boodschappen in Arlanc (10km) Super U, of Ambert (28 km) Intermarché, Carrefour, Aldi, Craponne (22 km) Lidl, Super U

Kijk ook op onze pagina 'omgeving' als je wilt weten wat er allemaal te doen is in de buurt.

Prijzen (per week, za-za)

September tot en met juni   per week € 480         per nacht € 80     (minimaal 3 nachten)  

Juli/augustus*                       per week € 790  

 

Deze prijzen zijn inclusief bedlinnen, handdoeken, badjassen, wifi, *broodservice (in juli en augustus), gas, water en basisverbruik elektriciteit van 10 kWh per dag.

Exclusief verplichte eindschoonmaak à €50,- en toeristenbelasting (€0,60 per volwassene, per dag). Meerverbruik elektriciteit wordt in rekening gebracht à 0,25€ per kWh.

We vragen € 100,- borg.

Graag overleg met ons als u uw huisdier wilt meenemen, dan onderzoeken we of het op dat moment mogelijk is.

 

 

*In juli en augustus hebben wij een broodservice: u kunt brood bestellen voor de volgende ochtend die wij mee zullen nemen van de bakker. Service is gratis, brood niet...

 

 

Reservering- en verblijfsvoorwaarden