Kom genieten van rust, ontspanning en culinaire verrassingen...

 

La Fougeraie is met je blote voeten in het gras, de frisse wind door je haar, schone lucht in je longen en de zon die alles vrolijk kleurt.

De luxe bestaat uit wat rust, ontspanning, inspiratie, genieten en culinaire verrassingen met zich meebrengt... Een rustieke kasteelboerderij waar de sfeer van weleer nog volop aanwezig is. De kamers zijn stijlvol en authentiek. Het eten komt deels uit eigen tuin en natuurlijk uit de streek. Bij La Fougeraie kun je zowel inwendig als uitwendig van die natuur genieten.

 

 

 

 

 

 

Onze hulpjes samen met de kippen:

 

Mary Bos en Peter Ruwhof

 

We hebben veel gereisd door Azië en Afrika. Door de mooie accommodaties die we daar tegenkwamen zijn we gaan fantaseren over een eigen plek, met meer ruimte, natuur en zon.

We hebben besloten om ons leven in Utrecht om te gooien. Het begon met ‘wat zullen we doen als we voor onszelf kunnen beginnen in het buitenland’. Na een zoektocht naar een plek die bij ons past kwamen we in april 2019 in Folgoux terecht, een gehucht met een klein middeleeuws kasteeltje en een prachtige karakteristieke kasteelboerderij met een groot eigen terrein. Vanaf eind 2019 zijn wij eigenaren van La Fougeraie!

 

Mary leeft zich uit in de keuken en in de inrichting van de ruimtes. Peter zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

Samen zorgen we ervoor dat u zich kunt ontspannen en kunt genieten van uw verblijf op La Fougeraie en in deze prachtige streek.

 

Mary heeft meer dan 20 jaar ervaring in de maatschappelijke en justitiële hulpverlening. In Utrecht een aantal jaren een cateringbedrijfje gehad. Koken voor groepen doet Mary al jaren!

Peter heeft ruim 30 jaar in de ICT en Facilitaire dienstverlening gewerkt, waarvan lange tijd bij natuur- en milieu-organisaties.

 

Door onze reizen is onze liefde voor natuur gegroeid en onze visie op vakantie houden beïnvloed. De karakteristieke Frans - internationale sfeer, maar ook onze liefde voor dieren en reizen zult u terug kunnen zien bij La Fougeraie.

 

We bieden onze gasten een mooie rustige plek in de natuur, met een goede sfeer en lekker eten. 

 

Nieuwsgierig geworden naar La Fougeraie? Kom ook genieten!

Maak jouw eigen website met JouwWeb