Ben je bij ons te gast geweest? We lezen graag wat je ervan vond. Je kunt ook een reactie plaatsen

op Zoover of Tripadvisor.

Reactie plaatsen

Reacties

M. W. Soetevent
3 jaar geleden

Afgelopen weekend met 3 vriendinnen mogen vertoeven in de mooie gites van Rob en Corine. Een prachtige plek rustig gelegen in het groen landschap, maar toch dichtbij bij leuke dorpjes en de stad le Puy en Valey. De verzorging was meer dan je kunt verwachten. Rob en Corine weten veel van de omgeving en brengen dit met veel enthousiasme over. Niets is te veel en ze staan op altijd voor je klaar. De sfeer is daardoor prettig en aangenaam. Daarnaast serveren ze ook nog eens hele lekkere gerechten. Kortom het is fijn om daar te mogen zijn. Nogmaals bedankt Rob en Corine en ik zal het zeker doorvertellen en hopelijk tot ziens. Groetjes miranda

Josien
3 jaar geleden

Prachtige dagen gehad in ‘la Fougeraie’, hele mooie en rustige plek, heerlijk eten en gastvrije Rob en Corinne... en bezoekje aan ‘le Puy en Valey’ is zeker de moeite waard!! Ik wil nog wel n keertje terug en neem dan wandelschoenen en mountainbike mee😍!!

Ellen scholten
3 jaar geleden

Net terug van een paar dagen volop genieten met een paar vriendinnen in de gîtes bij Rob en Corine. Wat een locatie, wat een gastvrijheid, wat een beleving! Het horen van de natuur, het proeven van de smaakvolle diners en het voelen van de warme gastvrijheid. Het enthousiasme als er vertelt wordt over de geschiedenis en de omgeving van ‘la Fougeraie’... Dat er een volgende keer gaat komen is zeker! Er is nog zovelen te beleven! Maar ook de rust is een reden om weer terug te komen... Rob en Corine, bedankt voor het delen van jullie verblijf en gastvrijheid en zeker tot een volgende keer!

Ab
3 jaar geleden

nlangs heb ik voor de 2e keer deelgenomen aan de Masterclass fotografie en omdat ik zo enthousiast reageerde na de 1e keer ging mijn vrouw dit keer ook mee. Beiden waren we zeer te spreken over het verblijf, accomodatie en de fantastische maaltijden die wij voorgeschoteld kregen. Iedere dag was het weer feest! De cursusdagen waren leuk en leerzaam en er waren voor mij ook nieuwe plekken te ontdekken. Beslist een aanrader voor iedereen die van fotografie en van lekker eten houdt. Ook voor een vakantie is La Fougeraie buitengewoon geschikt. De rust, ambiance, de keuken en de gezelligheid zal u beslist bevallen!

John
3 jaar geleden

Fantastische locatie. Corine en Rob zijn erg gastvrij en de verzorging is TOP. Fijne week in een fijn verblijf.

bas
4 jaar geleden

Ik ben op de gok meegegaan. Goed gegokt dus! Ik kende Nando alleen via het internet. Ik ben hem gaan volgen en heb dus uiteindelijk de Masterclass in de Auvergne 3 tm 9 juni geboekt omdat zijn werk en tutorials mij zeer aanspreken. Wat een geweldige locaties om te fotograferen heeft hij gevonden!
Bij de uitvalsbasis La Fougeraie, kom je ook echt thuis bij Rob en Corine. Deze fijne gastheer en gastvrouw verzorgen de innerlijke mens fantastisch in hun warme en gezellige ambiance. Zelfs bij thuiskomst in Nederland na de Masterclass voorziet Nando je nog van tips als je je werk plaatst in de daarvoor bestemde groep.

Henk
4 jaar geleden

Een (kleine) week met een gezellige class in een geweldig fotogeniek deel van Frankrijk rondtrekken. Mooie (soms ver verscholen) plekjes, zinvolle tips & tricks. Bij thuiskomst een lekker biertje of iets anders, napraten over de belevenissen en genieten van de plaatjes die iedereen bewerkt heeft. ‘s Avonds een heerlijk diner van Rob en Corinne, wat een verwennerij!

annette
4 jaar geleden

Ik was enthousiast geraakt door de verhalen. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad!
De kunst is om je kennis over te brengen en daarin is Nando zeer goed in geslaagd.
De unieke locatie waar er gefotografeerd wordt zijn bijzonder en daarin in is veel tijd gestoken.
Maar niet te vergeten is het zeer fijne en prettige verblijf bij Rob en Corine in La Fougeraie. Hun gastvrijheid en de overheerlijke kookkunsten van Rob en Corine zijn om niet te vergeten.
Kortom een aanrader om deze masterclass te volgen zoveel om je fotografie op een hoger level te brengen maar ook voor de inwendige mens!!

Richard Blommers
4 jaar geleden

Wanneer je een masterclass wil volgen wil je er natuurlijk wel beter van kunnen worden. Leren van iemand die weet waar hij of zij het over heeft (belangrijk), kennis kán overbrengen (heel belangrijk), je niveau respecteert (nog belangrijker), de mooiste fotogenieke plekken weet en daarvan weet op het juiste moment van de dag er naartoe te gaan, zoiets. Fijne persoonlijkheid is ook een grote pré. Advies qua nabewerking, ook als je al weer thuis bent. Maar ook advies qua apparatuur. Beetje gezelligheid in de groep zou ook niet gek zijn. Als dan ook je verblijf helemaal super is, je culinair helemaal in de watten wordt gelegd, er een hele grote kans is dat je de Melkweg gaat zien en fotograferen, de prijs voor al dit gebodene meer dan redelijk is, wat houdt je dan nog tegen?

Caroline Lettinga
5 jaar geleden

Geweldige website over een geweldige plek! Hoop dit of volgend jaar weer eens bij jullie te komen genieten, van forêt, chambre, table en jullie! XXX

Maak een Gratis Website met JouwWeb